Commissie Seniorenmiddag

De commissie Seniorenmiddag organiseert op karnavalsdinsdag de Seniorenmiddag in Tiliander waar alle senioren van Döllekesgat welkom zijn. De commissie heeft de beschikking over een budget met dank aan sponsoring (in overleg met het bestuur) voor het organiseren van de muziek en entertainment in vorm van bijvoorbeeld een zanger. Ook organiseert de commissie een gebakje (van Robèrt) en andere snacks voor deze middag. Alleen de drankjes zijn namelijk voor eigen rekening van de senioren.

Tijdens de voorbereidingen van de Seniorenmiddag worden er ook entreekaarten gemaakt en uitgedeeld bij bijvoorbeeld “De Vloet”. Hiervoor worden dus kaarten gemaakt, maar er wordt ook geadverteerd voor de middag en kaartjesuitgave georganiseerd.

Samen met de andere commissies die gebruik maken van Tiliander wordt van deze commissie ook een stukje hulp in het versieren van Tiliander verwacht in samenspraak met de TC. De Commissie zorgt ook dat er EHBO is en er voldoende vrijwilligers zijn om de senioren te voorzien van een natje en een droogje, zodat de senioren alleen van de stoel hoeven te komen om een dansje te wagen!