Commissie Techniek

Elk jaar is de technische commissie weer hard aan het werk om alles tijdig klaar te hebben voor het karnavalsfeest en uiteraard ook voor de daaraan voorafgaande activiteiten van de Karnavalsstichting Döllekesgat.

De mottoborden zijn veranderd, de schilden zijn opgeknapt, alles is weer piekfijn in orde gemaakt en het hijsen van ‘Den Dol’ is veranderd; dat gaan we nu elektrisch doen.

Zo zijn we steeds bezig om dingen te verbeteren en weer nieuwe dingen toe te voegen, waardoor het mooiste feestje van het jaar nog mooier wordt.

Een van de grootste uitdagingen van het karnavalsseizoen is om iedere keer weer iets nieuws of iets anders te creëren, zodat de zaal en het dorp er steeds weer mooier uitzien.

Wellicht herinneren jullie je de karikaturen van de sauwelaars op de achterwand van het podium. Ook nieuw was de fotogalerij van de oud-prinsen op de kiosk.

De TC zorgt er ook voor dat de toog van de Raad van Mastendollen er ieder jaar weer perfect uitziet, zodat die tijdens de karnaval voor de RvM residentie kan worden neergezet. En zo nog vele zaken meer.