Dolnateur

Döllekesgat embleem 2024

Een Dol ben je, een Dolnateur word je!

Als Dol voel je je trots en verbonden met Döllekesgat. En ons feest der feesten kan niet gevierd worden zonder de sponsoren. Maar niet alleen bedrijven kunnen ons steunen. Als Dolnateur ga ook jij een stapje verder. Een Dolnateur is een trotse Dol die zich verbonden voelt, maar dat ook uitdraagt en middels een jaarlijkse donatie ons Döllekesgat financieel steunt. En met die steun zijn wij in staat het mooiste feest van het jaar in ons dorp te blijven vieren.

Oisterwijk kent een groot aantal jaarlijks terugkerende culturele evenementen, waarvan karnaval verreweg het belangrijkste evenement is. Het wordt breed gedragen en kent een grote deelname. Een groot gemeenschapsfeest, dat Oisterwijkers, oud-Oisterwijkers én niet- Oisterwijkers boeit en (ver)bindt en Döllekesgat even het middelpunt van de wereld maakt.

Je hebt de keuze uit 5 bedragen waarmee je Stichting Döllekesgat steunt. Op die manier kan je je bijdrage afstemmen op de ruimte die je hebt. Alle Dolnateuren zijn voor ons even belangrijk en om onze dank te betuigen ontvang je elk jaar een badge van je goeie daad, waarmee je je Dolnateurschap uitdraagt. Daarnaast belonen we elk kroonjaar (11, 22, 33 etc) met een extra fraaie blijk van dankbaarheid! Word jij ook een van deze trouwe Dolnateurs?

Het bijbehorende embleem is, op vertoon van de factuur behorende bij deze donatie, direct af te halen bij:

De Feestwinkel
Burgemeester Verwielstraat 5a
5061 JA Oisterwijk

Ben je geïnteresseerd om met je bedrijf sponsor te worden van Stichting Döllekesgat, maak dit dan kenbaar via of ga naar het sponsorformulier. We nemen dan op korte termijn de diverse mogelijkheden met je door.

Gebruik onderstaand formulier voor je donatie. Mochten er problemen en/of vragen zijn, laat het ons dan weten via

Donatie

Gegevens dolnateur

Döllekesgat embleem 2024

Donatie

Mollie
Ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Stichting Döllekesgat. Jullie mogen mij volgend jaar een herinneringsmail sturen voor een nieuwe donatie.

Contact

Een karnavalsstichting zonder de vele helpende handen kan niet bestaan. Zo ook met de karnavalsstichting Döllekesgat! Wil je iets betekenen en meehelpen een leuk feest te organiseren in ons aller Döllekesgat? Samenwerken met een gezellige club karnavalsvierders? Of heb je gewoon een opmerking of een fantastisch idee voor karnaval? Neem dan contact met ons op via:

Stichting Döllekesgat